SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

INKUBATOR

 
 
Inkubator je zanimiv prostor ob knjižnici in računalnikih, ki ga najbolje opišemo z motom »Vedno se dogaja!«. Dijaki in šolski delavci se sproščeno družimo ob kitari, petju, beatbox-u, ustvarjanju, plesu, zabavni učni pomoči, družabnih igrah, debatah, smehu, resnejših pogovorih…

25. 3. 2011 K pevski skupini vabimo nove člane
Ker bomo v pomladnih mesecih organizirali koncert, vas vabimo, da se nam pridružite v pevski skupini. Pridružite se nam lahko kar v sredo 6.aprila ob 13.30 uri v Gleju, ali pa se predhodno prijavite v Inkubatorju. Vsakega novega člana bomo zelo veseli!

25. 3. 2011
Ali je možno, da ob učenju ne zaspiš? DA!
Veliko lahko narediš že s tem, da rešiš kratek vprašalnik in odkriješ kateri UČNI TIP si, nato pa se učiš z načinom, ki ti je pisan na kožo in te ne dolgočasi.

18.1.2011
Uradna šolska Facebook stran
V inkubatorju smo izdelali uradno Facebook stran naše šole. Tja bomo odslej dodajali vse informacije, obvestila in pa tudi fotografije s šolskih prireditev. Vabljeni k ogledu.

15.1.2011
Inštrukcije
Prvo ocenjevalno obdobje se je končalo. Nudili smo veliko učne pomoči - inštrukcij in skupaj smo bili zelo uspešni J. Svetujemo pa vam, da v drugem obdobju delate sproti in da se oglasite v Inkubatorju takoj, ko vam kakšna snov dela težave. Naj vas spomnimo, da vam z veseljem pomagamo pri MATEMATIKI, ANGLEŠČINI in SLOVENŠČINI.
 

 
 
     
 

FOTOGALERIJE

 
   
     
   

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane