SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

IZJAVA O POSLANSTVU

 
 
Dragi učenci, spoštovani starši!

Dobrodošli na spletnih straneh Srednje upravno administrativne šole v Ljubljani. Na njih Vam posredujemo podatke, ki jih potrebujete pri izbiri za svoje srednješolsko izobraževanje. Hkrati pa Vam želimo posredovati utrinke iz življenja in dela na naši šoli.

Smo največja upravno administrativna šola v Sloveniji in edina tovrstna šola v Ljubljani. Nahajamo se v ljubljanski četrti Poljane, največji in prijetno pestri srednješolski četrti v državi, saj v neposredni bližini deluje šest srednjih šol, dva dijaška domova, ena osnovna in ena visoka šola. To daje vsem izjemne vzgojne in izobraževalne možnosti.
Naša šola ni dolgočasna, saj neprestano skrbimo, da ne bi bilo velike razlike med tem, kar delamo v šoli, in tem, kar v življenju kot naši diplomanti potrebujete. Ob Vašem prehodu iz osnovne v srednjo šole smo posebno pozorni na spodbujanje samospoštovanja in samozavesti. Naš cilj ni prisiliti dijake, da bi si množico bolj ali manj pomembnih informacij zapomnili. Predvsem želimo vzpodbujati različne potrebe za razvijanje nujnih življenjskih spretnosti.

Smo šola z največjim številom ur poslovne informatike in edini v Ljubljani s predmetom Upravno poslovanje ter izbirnim poslovnim in upravnim področjem v novem programu Ekonomski tehnik.

Mlad, a visoko usposobljen kolektiv naše šole bo storil vse, da v največji možni meri razvijete svoje sposobnosti in dosežete želeno strokovno usposobljenost.

Želim Vam prijetno branje in ogled strani ter dobro počutje med nami.

 
     
 

FOTOGRAFIJE

 
   
     
   

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane