SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

OPREMLJENOST

 
 
Čeprav ima stavba, v kateri prebivamo, pestro zgodovino in je častitljive starosti pa jo vsako leto posodabljamo. Zadnja pridobitev je večnamenska dvorana Glej v kateri deluje šolska knjižnica, v njej je tudi nova šolska menza kjer dijaki lahko dobijo zastonj topel obrok, računalniško opremljeno središče in tudi prireditvena dvorana.

Imamo 5 računalniških učilnic z dostopom do interneta kjer lahko vsak dijak dela za svojim računalnikom. Tudi vse ostale učilnice so računalniško podprte (računalnik, projektor, projekcijsko platno, internet) kar omogoča sodoben in pester pouk.

V neposredni bližini šole (na oddaljenosti 15 metrov) je sodobna športna dvorana v kateri poteka pouk športne vzgoje. Imamo sodoben fitnes in posebno dvorano opremljeno za učenje plesa, za aerobiko ali sproščanje. 50 metrov od šole je tudi zunanji športni park z atletsko stezo in igriščem za igre z žogo.

INTERNET

 

Opremljenost šole z informacijsko tehnologijo je dobra.

Vsi računalniki na šoli (preko 130) imajo dostop do interneta preko hitre optične povezave.

Imamo računalniško središče s 25 računalniki povezanimi v internet, dvema velikima LCD zaslonoma in ozvočenjem. Vse to lahko dijaki uporabljajo v svojem prostem času.


 

 

 

 

 

 


 
     
 

FOTOGRAFIJE

 
   
     
   

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane