SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

AKTUALNO

   
   
 
 
 

ARHIV

   
   
 
 

PROJEKTI - KAKOVOST

 
 
NA POTI KAKOVOSTI

Na Srednji upravno administrativni šoli smo sistematično pristopili k razvoju kakovosti že pred zakonsko opredelitvijo kakovosti.

Formalno oblikovanje skupine za kakovost je bila samo nadgradnja uspešnega dela skupine, ki je v zborniku Feferon objavila prve raziskovalne naloge na temo kakovosti v šoli maja 2005.

Prva samoevalvacija je bila tako narejena že v šolskem letu 2004/05, ki smo jo imenovali »Kultura šole«.


POVZETEK SAMOEVALVACIJSKEGA POROČILA

Na SUAŠ Ljubljana se zavedamo, da je kakovost izobraževalnih programov in organizacije potrebno nenehno vrednotiti ter kakovost lastnega dela načrtno ugotavljati in razvijati. V šolskem letu 2006/2007, 2007/08 in 2008/09 smo ugotavljali zadovoljstvo uporabnikov storitev in analizirali uspeh na šoli.

Objavljamo delno poročilo in izsledke samoevalvacije.
 

LISTINA KAKOVOSTI


Svet SUAŠ Ljubljana je dne, 27.9.2007 sprejel Listino kakovosti Srednje upravno administrativne šole Ljubljana, s katero zaposleni opredeljujemo pristop k spremljanju in razvijanju kakovosti. Strategija temelji na dosedanjih načinih načrtno skrbi za kakovost, ki smo jih v praksi že preizkusili, in opredeljuje strateške usmeritve, ki bodo vodilo našega ravnanja pri načrtnem razvoju kakovosti, da bi tako uspešno dosegali razvojne cilje šole.
 


 
     
 

FOTOGALERIJE

 
   
     
   

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane