SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

PRIJAVLJANJE K IZPITOM

 
 
Prijavljanje k izpitom

Na osnovi plačila obrokov šolnine dobite v tajništvu med uradnimi urami določeno število prijavnic za opravljanje izpitov. Izpitni roki so redni ali izredni. Redni izpitni roki so določeni za celo leto vnaprej.

1) Vsi slušatelji ste se dolžni prijaviti k izpitu na veljavni prijavnici, ki vam jo izdamo na podlagi potrdila o plačilu, do 3 dni pred izpitom.

2) V kolikor ne boste mogli pristopiti k izpitu, se morate odjaviti najkasneje en dan pred izpitom, sicer te prijavnice ne boste mogli več koristiti.

3) Prijave in odjave lahko oddate osebno v pisarni v času uradnih ur ali v poštni nabiralnik ob vhodu v pisarno oz. po pošti.

4) Izjemoma lahko posredujete prijave in odjave tudi po faxu št.:01 282 21 89, vendar morate na izpit prinesti originalno prijavnico.

5) Na dan izpitov so vam profesorji na voljo za konzultacije. Na konzultacije pridite ob uri, ki je določena za izpit in profesorja obvestite, da ste prišli samo na konzultacijo.

6) Ker lahko med letom pride do sprememb izpitnih rokov vas prosimo, da sproti preverjate ali spremenjen datum izpitov. Za morebitne spremembe se vam že v naprej opravičujemo.


IZPITE JE MOŽNO OPRAVLJATI SAMO V PRIMERU, ČE JE ŠOLNINA PLAČANA V ROKU.

K izpitom pristopajte z indeksom, ki vam služi kot identifikacija in za vpis pozitivnih ocen.

Ocene v indeksih potrjujemo ob koncu oz. v začetku novega šolskega leta. Če šolnina ni v celoti plačana, ocen ne potrdimo.


 
     

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane