SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

ŠOLNINA

 
 
Cena šolnine je enaka za kandidate, ki obiskujejo predavanja, ali pa študirajo na daljavo.

V njej je vključeno: vpis, mentorsko vodstvo, izpiti glede na vrsto vpisa, materiali (učna pisma in interna gradiva, ne pa tudi učbeniki, le-te je potrebno kupiti v založbi, nekaj pa si jih je možno sposoditi v naši knjižnici).

Šolnina velja za šolsko leto, torej od vpisa do vključno septembra naslednjega šolskega leta. Šolnino je možno plačevati v obrokih.

Cene šolnin za letošnje leto si lahko ogledate v Ceniku storitev.


Želeli bi vas seznaniti tudi z načinom plačevanja vpisnine in šolnine. V pisarni boste ob vpisu izpolnili obrazec, na osnovi katerega vam bomo poslali domov v roku 3 dni položnico in račun. Povedali boste, kdo je plačnik in se odločili za plačilo v enkratnem znesku ali na obroke. Po vplačilu vpisnine vas bomo vpisali. Na ta način vam več ne bo potrebno izpolnjevati položnic in dobili boste račun za šolnino, ki ga boste uveljavljali pri davčni olajšavi. Prosimo pa vas, da boste še vedno prinesli odrezek v pisarno, ko boste želeli dvignili prijavnico za izpit.

Vse, ki bi se želeli izogniti gneči v pisarni, vabimo na skupinski vpis, kjer boste izpolnili obrazec za vpis (dobite ga v šoli) in obrazec za način plačila, na osnovi katerega vam bomo izstavili račune in položnice.

 
     

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane