SUAŠ na facebooku SUAŠ na youtube

Nastavite za domačo stran

 
 

NADSTANDARDNA STORITEV E - REDOVALNICA

 
 
Tudi letos vam kot nadstandardno storitev nudimo in priporočamo možnost uporabe elektronske redovalnice, ki se je v preteklih letih pokazala kot koristna dodatna oblika sodelovanja med starši, dijaki in šolo in pripomogla k zmanjšanju števila izostankov ter posledično k boljšim ocenam.

V njej boste lahko spremljali ocene, izostanke, odstotek izostankov dijaka, sprotna obvestila, kjer vam bodo posamezni profesorji pisali pomembna obvestila oz. opažanja v zvezi z vašim otrokom, obveščali pa vas bomo tudi o aktualnih dogodkih kot so roditeljski sestanki, športni dnevi, zaključki konference...
Cena uporabe je 2,5 €/mesec.

Za uporabo elektronske redovalnice se prijavite pri razrednikih na govorilnih urah oz. roditeljskih sestankih ali pri prof. Juvanu preko el. pošte na naslov: samo.juvan1@guest.arnes.si oziroma po telefonu. Po prijavi boste na dom dobili uporabniško ime ter geslo za dostop do ocen in dve položnici, s katerima boste lahko poravnali celoletni znesek v dveh obrokih. Z izvajanjem elektronske redovalnice pričnemo s 1. oktobrom in zaključimo ob koncu pouka.

VSTOP V E-REDOVALNICO

  
     
 

FOTOGALERIJE

 
   
     
   

© Srednja upravno administrativna šola Ljubljana | 2010 | Vse pravice pridržane